Cursuri în sistem videoconferință pentru avocați

Cursuri în sistem videoconferință pentru avocați

Joi, 7 octombrie 2020, Bihor Just

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a anunțat organizarea a trei cursuri extracurriculare, în sistem interactiv, destinate avocaților, definitivi și stagiari. Acestea vor avea loc online, în sistem videoconferință, în intervalul 22 octombrie – 30 noiembrie 2020. Cei interesați mai au la dispoziție 10 zile pentru a se înscrie.

Cele trei cursuri extracurriculare oferite de INPPA sunt:

Probleme practice de arbitraj comercial: de la încheierea convenției la executarea sentinței arbitrale – Av. dr. Cosmin Vasile, Baroul București, formator I.N.P.P.A. – 6 ateliere x 2 ore

Taxă generală – 400 lei
Taxă cursanți I.N.P.P.A. – 125 lei
Taxă formatori I.N.P.P.A. – 225 lei

Discriminarea – până unde ? Probleme dificile și instrumentele juridice privind apărarea drepturilor persoanelor discriminate. – Prof. univ. dr. Cristian Jura, Secretar de Stat, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării – 5 ateliere x 2 ore
Taxă generală – 350 lei
Taxă cursanți I.N.P.P.A. – 100 lei
Taxă formatori I.N.P.P.A. – 200 lei

Legal English (Engleză juridică)
Lect. univ. dr. Gyongyver Maduta, Universitatea Româno-Americană, formator asociat I.N.P.P.A. – 5 ateliere x 2 ore
Taxă generală – 350 lei
Taxă cursanți I.N.P.P.A. – 100 lei
Taxă formatori I.N.P.P.A. – 200 lei

Cursurile se vor desfășura în sistem videoconferință, pe platforma ZOOM, în intervalul 22 octombrie – 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 16.00, inclusiv în zile de sâmbătă. Numărul minim de înscriși este de cel puțin 25. ”În cazul în care aceleași persoane se vor înscrie la mai multe cursuri, planificarea va fi făcută astfel încât atelierele la diferitele cursuri să nu se suprapună”, se arată într-un comunicat al INPPA.

Cursurile sunt creditate cu 10 puncte de pregătire profesională fiecare. În termen de 5 zile de la încheierea cursului, INPPA va transmite participanților certificatul de participare la curs.

Înscrierea se face până la data de 17 octombrie 2020, prin email la adresa [email protected] cu subiectul „Înscriere curs extracurricular” (se inserează, după caz: « Arbitraj », « Discriminare » sau « Engleza juridică»).

În cazul în care numărul celor înscriși atinge limita minimă de participare, secretariatul INPPA va comunica celor înscriși coordonatele bancare de achitare a taxei. Taxa de participare se achită până la data de 21 octombrie 2020. Dovada plății se transmite Institutului la aceeași adresă de e-mail, cursanții urmând a primi instrucțiunile privind logarea în platforma Zoom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.