DNA face percheziţii la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a confirmat percheziția și a spus că procurorii au ajuns inclusiv în biroul lui

DNA face percheziţii la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a confirmat percheziția și a spus că procurorii au ajuns inclusiv în biroul lui

Joi, 20 ianuarie 2022, Știri Juridice –

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate în municipiul București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Nicuşor Dan, a confirmat că procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează o percheziţie la sediul Municipalităţii: „Fac o percheziţie. (…) Au ajuns la mine la birou. Mi-au spus că vor să facă o percheziţie. Am spus ‘Bineînţeles. Eu trebuie să plec la o conferinţă de presă’. Mi-au spus ceva legat de resurse umane, dar pentru că pregăteam lucrurile pe care urma să vi le spun, o să discut cu ei când mă întorc. Au venit la mine – eu fiind şeful instituţiei – ca să îmi spună că au un mandat de a ridica documente”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.