Peste 500 de magistrați au trimis o scrisoare deschisă către Consiliul Superior al Magistraturii, în apărarea judecătorilor acuzați de Inspecția Judiciară că au făcut politică pe un grup privat de Facebook

Peste 500 de magistrați au trimis o scrisoare deschisă către Consiliul Superior al Magistraturii, în apărarea judecătorilor acuzați de Inspecția Judiciară că au făcut politică pe un grup privat de Facebook

Vineri, 23 aprilie 2021, G4 Media

Peste 500 de judecători și procurori au transmis Consiliului Superior al Magistraturii o scrisoare deschisă în care își exprimă îngrijorarea că Inspecția Judiciară a cerut suspendarea a trei judecători, acuzați că au făcut politică pe un grup privat de Facebook.

Potrivit documentului, mesajele postate pe grupul privat de FB nu erau destinate publicului și susține că ele nu ar putea constitui activități publice cu caracter politic, și cu atât mai puțin activități publice cu caracter politic.

Magistrații atrag atenția în scrisoarea deschisă transmisă CSM că magistrații vizați de Inspecția Judiciară au sesizat CJUE privind organizarea și funcținarea Inspecției și au criticat modificările aduse la legile justiției în perioada 2017 – 2000 (regimul Dragnea). Ei mai solicită CSM să apere independența justiției și dreptul la viață privată al magistraților.

Context

Inspecția Judiciară a propus secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) suspendarea a trei judecători sub pretextul că ar fi adus atingere prestigiului justiției și că au făcut politică pe un grup al magistraților de pe Facebook.

Astfel, printr-o adresă înaintată șefului CSM, Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare (IJ) propune suspendarea din funcții a judecătorilor Dragoș Călin de la Curtea de Apel București, Laurențiu Marius Grecu de la Tribunalul Mehedinți și Alina Mihaela Gioroceanu de la Tribunalul Olt, suspendare care ar trebui să dureze până la finalizarea cercetărilor IJ.

IJ mai spune că s-a autosesizat după ce, într-o publicație, au apărut fragmente din discuții de pe „Forumul magistraților”, un grup de Facebook care adună aproximativ 2.000 de judecători și procurori din toată țara.

Potrivit analizei făcute de un inspector, acuzațiile aduse la adresa lui Dragoș Călin vizează afirmațiile: „Totuși, decizia CCR pe C3 este contrară dreptului UE” și „E oficial. Ministerul Justiției a scăpat de Predoiu. Un an irosit de un personaj politic care să nu mai aibă vreodată mandat la justiție”.

În cazul Alinei Gioroceanu, acesta a scris pe forum: „Chestia aia roșie este brâu sau ștreang? Că nu realizez” și „Covidu naște victime și eroi. Ambele atrag o reacție afectivă, mișcă ceva în noi, prin compătimire ori admirație. Unii intră în rolul acesta fără să vrea, alții, cu bună știință, urmărind să inducă aceleași reacții. Așa că, de eroi și de victimele de carton trebuie să ne ferim, de victimizare și de actele de eroism ale oportuniștilor lipsiți de autenticitate”, lucruri care nu a fost pe placul lui Netejoru.

Judecătorul Laurențiu Grecu a scris: „În afară de USR, nu cred că dorește cineva această măsură”, frază care ar putea să-l coste funcția.

În dosarul mare, IJ a început cercetarea disciplinară față de opt judecători, după ce au discutat probleme din sistemul judiciar pe grupul privat al magistraților. Acuzațiile sunt de „manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției”, „încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilități și interdicții privind judecătorii și procurorii” și „desfășurarea de activități publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

Pe lângă cei trei propuși pentru suspendarea din funcție pe durata cercetărilor, pe lista lui Netejorul, cu începerea cercetării disciplinare, se regăsesc judecătorii Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj, Anca Codreanu de la Tribunalul Brașov, Georgeta Ciungan de la Tribunalul Bihor, Alexandru Bălășanu de la Judecătoria Botoșani și Ioan Fundătureanu de la Curtea de Apel Pitești.

Redăm mai jos integral scrisoarea deschisă și numele semnatarilor

”Luăm act cu deosebită îngrijorare de faptul că Inspecția Judiciară a început cercetarea disciplinară împotriva a opt judecători, respectiv a propus suspendarea din funcție până la finalizarea cercetării disciplinare față de trei dintre aceștia, pentru motivul că și-ar fi exprimat pe grupul privat de Facebook „Forumul magistraților” opiniile cu privire la funcționarea justiției din România și la raporturile dintre sistemul de justiție și celelalte puteri ale statului sau reprezentați ai acestor puteri.

Observăm că mesajele atribuite judecătorilor, care ar fi fost transmise pe un presupus grup, privat, nu puteau fi destinate publicului ci exclusiv membrilor grupului, care au aderat la regulile de confidențialitate ale acestuia – Tipul de mesagerie instantanee pe internet în discuție nu reprezintă altceva decât o formă de comunicare ce face parte din exercitarea unei vieți private sociale (CEDO, hotărârea în cauza Bărbulescu c. României, para. 74).

Fără ca acest demers să urmărească vreo imixtiune în activitatea Inspecției Judiciare, apreciem că transmiterea, de către magistrați, de mesaje pe un grup privat de Facebook nu ar putea constitui activități publice cu caracter politic, și cu atât mai puțin activități publice cu caracter politic desfășurate în exercitarea atribuțiilor de serviciu, așa cum li se impută magistraților anchetați. Pe de altă parte, criticarea de către magistrați a lipsei de reformă în domeniul justiției este permisă inclusiv în spațiul public.

Contestăm modalitatea în care mesaje destinate în mod vădit unui mediu privat de discuție sunt prezentate public și sunt atribuite anumitor persoane, și nu excludem posibilitatea ca aceasta să se circumscrie unor fapte cu caracter penal.

Atragem atenția că printre magistrații vizați de aceste acțiuni ale Inspecției Judiciare sunt judecători care au sesizat Curtea de Justiție a Uniunii Europene cu trimiteri preliminare care au vizat, printre altele, și organizarea și funcționarea Inspecției Judiciare. Totodată, toți acești magistrați au criticat modificările controversate aduse legilor justiției în perioada anilor 2017-2020.

Solicităm public Consiliului Superior al Magistraturii ca, în limitele competențelor constituționale și legale, să apere independența justiției și dreptul la viață privată al magistraților.”

 1. Anca Demian – Jud. Carei
 2. Beteringhe Sorin – P.T. Bihor
 3. Coralia Iuliana Lăpadat – PJ Timișoara
 4. Leț Constantin – PJ Piatra Neamț
 5. Marilena Neacșu – Tribunalul București
 6. Obreja Dan – PJ Târgu Mureș
 7. Popescu Cristian Ovidiu – PJ Caracal
 8. Ciobanu Tudor Cristian – Jud. Răducăneni
 9. Taghiev Ramona – PT Bacău
 10. Tokoș Lehel – PT Harghita
 11. Carmen Rață Alexandrescu – Trib. Hunedoara
 12. Bordeianu Bianca Elena – Jud. Iași
 13. Lia Sorin Marian – PJ Corabia
 14. Dorobanțu Radu – Jud. Bacău
 15. Grecu Ruxandra – CA București
 16. Matei Dorel George – Curtea Militară București
 17. Ardelean Cristian – PT Bihor
 18. Ciprian Man – PT Bihor
 19. Vieriu Tudor – PT Bacău
 20. Bojin Mihaela – Jud. Buftea
 21. Dumitrache Adina – CA București
 22. Alin Bodnar – Jud. Sector 3
 23. Moldoveanu Mihai Dan – PJ Vânjur Mare
 24. Cepeș Mihai – Jud. Timișoara
 25. Dârzeanu Iulian – Trib. București
 26. Brindea Dan Eugen – PT Sălaj
 27. Sorina Marinaș – CA Craiova
 28. Florea Alexandru – DIICOT St Alba Iulia
 29. Marian Virgil – PJ Gherla
 30. Vieriu Dorina – PJ Roman
 31. Iulian Nica – PT Brașov
 32. Ana Mureșan – DNA SC
 33. Mihaela Maga – Trib. Botoșani
 34. Alina Mihaela Niță – Jud. Roman
 35. Cristina Moisa – CA Brașov
 36. Dominte Ciprian – PCA Brașov
 37. Simon Ligia – Trib. Maramureș
 38. Onofrei Nichiforel Marius – PT Botoșani
 39. Daniel Verives – Jud. Podul Turcului
 40. Ana Maria Lixandru – Trib. Olt
 41. Florin Sohorca – PJ Alba Iulia
 42. Coviscan Alexandru – Trib. București
 43. Dorin Parascheva – Jud. Cornetu
 44. Cătălin Marian Bunduc – DIICOT
 45. Anca Gheorghiu – Trib. București
 46. Liviu Urziceanu – Jud. Arad
 47. Niculescu Oana – CA Timișoara
 48. Cătălina Stoian – PJ Sector 6
 49. Mădălina Răducu – Pt Brașov
 50. Bordianu Leșescu Roxana Angela – PJ Bacău
 51. Colceriu Sorin Mihai – DIICOT BT Harghita
 52. Ioan Fundătureanu – CA Pitești
 53. Claudiu Sandu – PT Brașov
 54. Buzamăt Irina – Jud. Brăila
 55. Berende Ruxandra Maria – Pj Baia Mare
 56. Lucian Manoloiu – Jud. Slatina
 57. Georgeta Coman – Jud. Sector 3
 58. Codreanu Roxana – Jud. Constanța
 59. Jarcă Cristian Paul – PJ Satu Mare
 60. Ștefăniță Gogea – DIICOT ST Brașov
 61. Zlate Nadia – DNA ST Constanța
 62. Amuscăliței Alin – PJ Cluj Napoca
 63. Teodora Popescu – Jud. Mangalia
 64. Ailene Ancuța – Jud. Iași
 65. Filip Radu Daniel – PJ Sector 6
 66. Arpinte Nicoleta – PJ Dorohoi
 67. Gheorghe Mihai Andrei – PJ Pitești
 68. Florina Carmen Ionescu – Trib. Neamț
 69. Ion Ruxandra Maria – Jud. Medgidia
 70. Alice Jemboiu – PCA Craiova
 71. Ioana Maria Cîmpean – Jud. Timișoara
 72. Buzenschi Veronica – PJ Piatra Neamț
 73. Naghiu Dida – PT Bihor
 74. Vlad Benchia – PJ Avrig
 75. Mihaela Durnea – PJ Brașov
 76. Florin Sas – PT Bihor
 77. Necula Mihai – PJ Ploiești
 78. Ionas Bianca Patricia – PJ Lugoj
 79. Ioan Gaga – Trib. Cluj
 80. Vîlceanu Florin – Trib. București
 81. Chișbora Mircea Cristian – Trib. Bistrița Năsăud
 82. Florin Traian Lazăr – Jud. Oradea
 83. Cadea Carmen Oana – CA Brașov
 84. Pop Ciprian Dumitru – PJ Luduș
 85. Mihaela Iatan – Jud. Buftea
 86. Adrian Popescu – Trib. Cluj
 87. Pascalu Gema – PT Bacău
 88. Laura Camelia Candale – Trib. Bistrița Năsăud
 89. Andra Monica Lăsconi – Jud. Sector 1
 90. Văduva Maria Valentina – Trib. Olt
 91. Marc Ionela Anca – Jud. Cluj Napoca
 92. Radu Harja – Trib. Bihor
 93. Thea Zinca – trib. Bihor
 94. Ghilan Irina Brîndușa – PJ Piatra Neamț
 95. Cristina Călușaru – Trib. Dolj
 96. Ramona Liana Zglimbea – Trib. Dolj
 97. Andreea Tițoiu – Trib. Dolj
 98. Stancu Daniel Fănel – Trib. Dolj
 99. Corina Mihaela Popescu – PJ Drăgășani
 100. Iancu Ioana Cristina – Jud. Constanța
 101. Ciocan Radu Andrei – Trib. București
 102. Marin Ana Maria – Pt Brașov
 103. Natalia Gherman – Jud. Oradea
 104. Moroiu Laura – Jud. Piatra Neamț
 105. Bursuc Andreea Claudia – DIICOT
 106. Tudor Filip – Pj Sector 6
 107. Oresia Gondor – Trib. Maramureș
 108. Marin Paula Andreea – Jud. Bolintin Vale
 109. Iordan Laurențiu – Pj. Sector 1
 110. Mursoi Daniela – PT Gorj
 111. Andrei Soare – Jud. Brașov
 112. Marin Ana Corina – Jud. Vălenii de Munte
 113. Daniel Ungureanu – PJ Râmnicu Sărat
 114. Corina Grigore – Jud. Iași
 115. Alexandra Lăncrănjan – DNA
 116. Simion Daniel Ștefan – PJ Iași
 117. Maria Violeta Duca – CA București
 118. Scurtu Ioana Raluca – Pj Craiova
 119. Răzvan Alexandru Băra – PT Brașov
 120. Monica Munteanu – Pt Brașov
 121. Niță Cosmin Marius – PJ Buzău
 122. Panaite Iulian – PJ Hârlău
 123. Burlacu Adina – Pj Ploiești
 124. Cosmin Chirilă – Jud. Cluj Napoca
 125. Razloc Ana Maria – Jud. Galați
 126. Pîrlog Bogdan – PMTMB
 127. George Nica – PMTMB
 128. Popa Marius – PJ Giurgiu
 129. Constantinescu Constantin Luchian – CMA București
 130. Ciocântă Cristinel Valentin – PT Bacău
 131. Voinigescu Adrian – PMTMB
 132. Marian Călușaru – DNA Craiova
 133. George Virgil Gavrilă – DIICOT SC
 134. Curici Seia Iasmina – PJ Deta
 135. Olteanu Dragoș – PJ Timișoara
 136. Voiculescu Corina – PJ Călărași
 137. Vale Daniel – Pj Târgu Mureș
 138. Georgiana Flucuș – Jud. Sector 2
 139. Robert Scorta – Pj Petroșani
 140. Alexandra Mocanu – Jud. Ploiești
 141. Uto Cătălina – Pj Ploiești
 142. Ana Elena Hutanu – DIICOT Sibiu
 143. Livia Mercan – Trib. Argeș
 144. Carina Florea – Jud. Iași
 145. Toma Elena Mihaela – Jud. Târgoviște
 146. Oprea Veronica Nicoleta – PT Buzău
 147. Larisa Rusu – Pj Botoșani
 148. Codreanu Alexandru – Pt Brașov
 149. Ungurean Andreea Elisabeta – Jud. Cluj Napoca
 150. Daniel Horodniceanu – DIICOT Iași
 151. Liposchi Nicolae – Jud. Brad
 152. Cazacu Radu – DNA
 153. Nițescu Simona – PJ Sector 6
 154. Ana Maria Lazăr Cârlănaru – Jud. Oradea
 155. Sandu Maria Irina – Jud. Brașov
 156. Nicolae Stamate Tămășan – Trib. Maramureș
 157. Cojoacă Traian – Pj Alexandria
 158. Izabela Zglimbea – Jud. Craiova
 159. Florin Zereș – Trib. Sibiu
 160. Bratu Tiberiu – Pj Sector 6
 161. Sfichi Bogdan – PMTMB
 162. Cepoi Marian – PJ Năsăud
 163. Mircea Zaharia – Jud. Iași
 164. Alina Nica – Jud. Brașov
 165. Cosmin Ungureanu – Pt Vâlcea
 166. Urșuț Cristian – Pj Buftea
 167. Bratu Maria Adriana – CA București
 168. Sarban Constantin Cristian – Pj Fetești
 169. Ana Maria Groza – Trib. Olt
 170. Irina Petrov – jud. Botoșani
 171. Gorgăneanu Cornelia Nicoleta – CA Craiova
 172. Popa Alina Diana – Pj Iași
 173. Tudorache Stroe Corina – PT Buzău
 174. Șerban Irina – Pt OLT
 175. Ilisie Teofil – PMTMCJ
 176. Marinel Nicolae – Pt OLT
 177. Alina Stamate Tămășan – Trib. Maramureș
 178. Lucia Zaharia – CA București
 179. Lavina Rus – DNA Timișoara
 180. Sergiu Valer Roșca – PJ Dej
 181. Oana Apetri – Jud. Târgu Neamț
 182. Lulciuc Iulia – CA Suceava
 183. Cristina Ingrid Vișovan – PJ Oradea
 184. Ancuța Blănariu – Jud. Iași
 185. Neacșu Mirel Emanuel – Pj Cornetu
 186. Oana Stroiu – CA Brașov
 187. Ștefana Cărășel – PJ sector 1
 188. Cătălina Pădeanu – Jud. Craiova
 189. Mădălina Nicoleta Vârtopeanu – Jud. Timișioara
 190. Veronica Gavriș Todinca – jud. Sighetu Marmației
 191. Mihai Negulescu – DIICOT ST Brașov
 192. Ionuț Militaru – CA București
 193. Evda Serena Militaru – CA București
 194. Mihaela Beldie Canela – DNA
 195. Jardieanu Elena Ramona – DNA
 196. Stan Roxana Cristian – CA pitești
 197. Stan Mircea – CA Pitești
 198. Cristina Boaje – Trib. București
 199. Giurgiu Georgiana Cecilia – Jud. Sibiu
 200. Orza Bogdan – DIICOT Tg. Mureș
 201. Maciuc Sorin – PJ Sector 6
 202. Bulat Sergiu – Pj Bacău
 203. Blănaru Larisa Andreea – Pj Brașov
 204. Roșiu Simona – Jud. Tg. Mureș
 205. Mihaela Ungureanu – Trib. Specializat Argeș
 206. Florin Arion – Pt Buzău
 207. Ioana Orza – Trib. Specializat Mureș
 208. Gabriela Alexandroiu – CA Craiova
 209. Radmacher Raul – DIICOT Cluj
 210. Ioana Luciana Hanganu – CA Bacău
 211. Flore Danina Oana – Jud. Timișoara
 212. Iordache Valeriu – PJ Sector 2
 213. Georgescu Alexandru – PMTMB
 214. Andrei Aneta Violeta – DIICOT SC
 215. Augustin Lazăr – pensionar fost procuror general
 216. Ioan Amăriei – DNA
 217. Laura Bosie – CAB
 218. Șelaru Diana – Trib. București
 219. Diac Ana Maria – Pj Sector 1
 220. Alexandra Tudor – Trib. Ilfov
 221. Ionescu Elena Georgiana – Pj Craiova
 222. Mihoc Emanuel – PJ Sighișoara
 223. Anghel Simona – Pj Sector 1
 224. Corogeanu Cristian Andrei – Pj Timișoara
 225. Vădeanu Florin – Jud. Sibiu (pensionar)
 226. Gabriel Mustață – Trib. Constanța
 227. Florea Cristian – DIICOT
 228. Crin Bologa – DNA
 229. Alina Gabriela Grigore – PJ Ploiești
 230. Sas Remus – CA Suceava
 231. Ștefan Dorina Roxana – Jud. Craiova
 232. Diremia Vlad – PJ Roșiori de Vede
 233. Gliga Maria Liliana – PTB
 234. Ungureanu Alin – PJ Deta
 235. Lazăr Mihaela – PJ Deva
 236. Bocai Tudor Florin – PT Hunedoara
 237. Rusca Alexandra Ioana – Jud. Iași
 238. Doroftei Georgiana – Jud. Sibiu
 239. Brînduși Elena Carmina – PT Argeș
 240. Bordianu Dragoș – Pj Iași
 241. Claudia Monica Palaghia – PT Iași
 242. Mihnea Stoicescu – Jud. Sector 1
 243. Ștefaniu Simona – PT Covasna
 244. Ștefaniu Bogdan – DIICOT Brașov
 245. Alexandru Nistor Cârstoc – PJ sector 5
 246. Lavinia Focșa – Jud. Sector 1
 247. Dan Lixandru – Trib. Olt
 248. Mădălina Bârlog – Trib. București
 249. Mihaela Bădan – PJ Balș
 250. Chiriac Radu Ionuț – Jud. Galați
 251. Ana Maria Ghiață – Trib. Iași
 252. Chivu Claudia Irina – PT Timiș
 253. Francesca Bujor – Trib. Cluj
 254. Amalia Lazăr – Jud. Onești
 255. Adriana Soponar – Jud. Satu Mare
 256. Gușă Lucian – Pj Pogoanele
 257. Ramona Grațiela Minu – CA Brașov
 258. Tremura Mirel Cristian – Jud. Dorohoi
 259. Georgiana Olivia Copacian – Jud. Sector 2
 260. Mandache Ionuț – Pj Iași
 261. Ioana Păsculeț – CA Cluj
 262. Onea Dalidis Nicoleta Irina – PCA Craiova
 263. Ștefan Ispăsoiu – PT Brașov
 264. Ghinea Alexandru Cosmin – PJ Buftea
 265. Mintari Mihaela – PJ iași
 266. Fundătureanu Adina – CA Pitești
 267. Pantea Marius Călin – Pj Cluj Napoca
 268. Anghel Monica – Jud. Vălenii de Munte
 269. Constantin Manoloiu – Trib. Bihor
 270. Anda Elena Avram – Jud. Dej
 271. Bubuiug Dan – DIICOT
 272. Budeșan Dan – DIICOT
 273. Georgeta Ciungan – Trib. Bihor
 274. Irina Răcaru – PJ Sighișoara
 275. Doina Gabriela Zavalasi – CA CRAIOVA
 276. Abutnăriței Andreea Ionela – Trib. Brașov
 277. Ghica Mihai Ștefan – Trib. Cluj
 278. Popescu Adrian – Trib. Cluj
 279. Lupea Marius – Trib. Cluj
 280. Boiciuc Ioana Nora – Trib. Cluj
 281. Cociș Liana Anișoara – Trib. Cluj
 282. Gaga Ioan – Trib. Cluj
 283. Badea Cristina Maria – Trib. Cluj
 284. Bodoga Văleanu Alexandra – Jud. Brașov
 285. Mihaela Savu – Trib. Olt
 286. Ene Silviu – PJ Sector 3
 287. Patraș Alexandra – PJ Iași
 288. Mazilu Raluca – Jud. Oravița
 289. Oancea Alexandru – PJ Gherla
 290. Pop Paula – PJ Gherla
 291. Golea Lorelai – Jud. Brașov
 292. Alina Andreea Berchișan – PJ Turda
 293. Tetean Vinteler Ada – PJ Gherla
 294. Alina Neculai – CA Suceava
 295. Corneliu Pavel – DNA Craiova
 296. Minac Denisa Mădălina – PJ Constanța
 297. Moldovan Claudiu – PT Harghita
 298. Maria Gogan – Trib. Giurgiu
 299. Adrian Gogan – Jud. Brașov
 300. Andrei Bodean – DNA Constanța
 301. Pavel Ruxandra Maria – Jud. Cluj Napoca
 302. Micu Innana – Jud. Constanța
 303. Băietrău Ion – DIICOT Tulcea
 304. Alexandru Bogdan Anghel – PJ Segarcea
 305. Elizica Tentiuc – Jud. Piatra Neamț
 306. Cudalb Adrian Dan – PJ Sector 6
 307. Corina Maria Florea – Trib. Bihor
 308. Pasea Irina – Jud. Calafat
 309. Ilieș Ariana Lăcrămioara – Trib. Cluj
 310. Alina Andrițoiu – Pj Sector 5
 311. Irimia Andreea Raluca – Jud. Sector 3
 312. Cârlan Nicolae Sergiu – Jud. Cluj Napoca
 313. Codreanu Roxana Andreea – Pj Iași
 314. Vlad Mihai Neagoe – CA Brașov
 315. Andreea Lup – Jud. Oradea
 316. Anca Lazăr – PCA CLUJ
 317. Zafer Sadâc – Pt. Constanța
 318. Todea Laurențiu Mirel – PJ Timișoara
 319. Mirtha Meleaca – CA Craiova
 320. Codreanu Bogdan – PT Brașov
 321. Simona Ștefania Matei – Trib. Mureș
 322. Măieț Alexandra Corina Victoria – Jud. Cluj Napoca
 323. Laura Grigoraș – Jud. Turda
 324. Corina Dinică – PT Argeș
 325. Anca Anghel Sârghie – Trib. București
 326. Bene Ioan – PJ Salonta
 327. Obreja Irinciuc Andreea – PJ Bârlad
 328. Roxana Dan – Jud. Cluj Napoca
 329. Andreea Ungureanu – Jud. Cluj Napoca
 330. Ioana Amuscăliței – Jud. Cluj Napoca
 331. Neamț Alina – Jud. Cluj Napoca
 332. Chifor Vlas Delia – Jud. Cluj Napoca
 333. Dana Iuliana Stancu – CA Pitești
 334. Costin Andrei Stancu – CA Pitești
 335. Trufan Andrei Radu – Jud. Baia Mare
 336. Bianca Laura Găzdac – PJ Târgu Mureș
 337. Apetri Oana – PT Brașov
 338. Sava Teona – PJ Hârlău
 339. Negulescu Ioana Luiza – Jud. Buftea
 340. Andreea Benedek – PCA Brașov
 341. Dulamă Ioana Cătălina – jud. Târgu Mureș
 342. Pintilei Silvia – Trib. Botoșani
 343. Ostafie Andrei – PJ Botoșani
 344. Fănel Arabelea – Trib. Olt
 345. Șerban Viorel Florin – PJ Sector 2
 346. Atomei Adriana – PT Bacău
 347. Tinta Andreea Sorina – Jud. Giurgiu
 348. Emanuela Dulgheru – Trib. București (pensionar)
 349. Elena Daniela Oprescu – CA București
 350. Dohan Ioana Călin – PJ Zalău
 351. Miscoci Loredana Elena – Jud. Bălcești
 352. Oaneș Corina Raluca – PJ Zalău
 353. Sfâca Aglaia Irina – Pj Iași
 354. Ene Laura Elena – Jud. Sector 6
 355. Gavrilă Bogdan – Jud. Sector 6
 356. Meceanu Constantin Cristinel – jud. Sector 6
 357. Popescu Andreea Florina – jud. Craiova
 358. Radu Alba – Pt Brăila
 359. Alina Popescu – DIICT BT Covasna
 360. Alină Pătru – Trib. Dolj
 361. Stătescu Alexandru Marian – Trib. București
 362. Liliana Ghidiu – Pt Brașov
 363. Galatan Anișoara – Pj Timișoara
 364. Raluca Vestemeanu – DIICOT Brașov
 365. Cristian Ichim – DIICOT Brașov
 366. Brandiu Gabriela – PJ Iași
 367. Flavia Ioana Toncu – Jud. Constanța
 368. Raluca Mirică – DNA SC
 369. Pop Andrei – Jud. Drobeta Turnu Severin
 370. Bontea Cristina Augustina – PJ Petroșani
 371. Romeo Petcan – Trib. Olt
 372. Paul Dumitrescu – Trib. Olt
 373. Cătălin Chircuș – Trib. Olt
 374. Rotundu Gabriela Adriana – Jud. Iași
 375. Palaghia Marius – Jud. Iași
 376. Cristina Radu – PT București
 377. Vasile Sorinel – Trib. Olt
 378. Ciurcă Roznovăț Roxana – Pt Iași
 379. Nicoleta Vasile – Trib. Olt
 380. Cătălina Cruceru – Trib. București
 381. Claudia Iancu – Trib. Olt
 382. Vasile Marc Emilian – PJ Giurgiu
 383. Camelia Oltean Buruiana – Trib. Olt
 384. Raluca Mihăilă – Jud. Ploiești
 385. Simona Taus – Trib. Brașov
 386. Andreea Mădălina Răpsigan – Pj Slobozia
 387. Bucur Ioana – Pj Cluj Napoca
 388. Rotundu Simon – Pj Iași
 389. Guș Octavia Raluca – Pt Alba
 390. Luminița Busuioc – Trib. Olt
 391. Simona Oltean – Trib. Olt
 392. Cristina Crina Capotă – Trib. Cluj
 393. Corina Maria Giurgiu – Jud. Turda
 394. Bogdan Popescu – Jud. Târgu Jiu
 395. Dundev Alma Maria – Pj Sighișoara
 396. Romila Roxana – jud. Iași
 397. Diaconu Antonia – DIICOT PITEȘTI
 398. Bărnuțiu Bianca Simona – jud. Marghita
 399. Săndoiu Victor Cristian – Jud. Vânju Mare
 400. Pârlea Alexandru Claudiu – Pj Sighișoara
 401. Căilean Andreea Carolina – Tribunalul Mureș
 402. Ciprian Coșnița – PT Brașov
 403. Vlaston Ioana – Pj sector 4
 404. Cristina Țapliuc – PJ Iași
 405. Grăjdeanu Oana – PJ Bacău
 406. Claudiu Dorian Statache – PJ Brașov
 407. Bădan Mihai Claudiu – PJ sector 4
 408. Stângaciu Horațiu Constantin – PJ Iași
 409. Cosarca Nicolae – Pj Târgu Mureș
 410. Iuliana Crisan – PJ sector 4
 411. Paul Dimitriu – DNA
 412. Ramona Jărdianu – DNA
 413. Cosmin Iordache – DNA
 414. Marcel Sandu – DNA
 415. Lucian Onea – PJ Câmpina
 416. Crina Muntean – Trib Bihor
 417. Radu Ionescu – DNA
 418. Ingrid Petcu – DNA
 419. Burtescu Aurora – Trib București
 420. Câțu Lilișor – PJ Brașov
 421. Câțu Codruța Romana Maria – PJ Brașov
 422. Andra Georgeta Benchea – Jud Sibiu
 423. Sorin Constantinescu – DNA
 424. Ciocoiu Georgiana Mihaela – PJ Videle
 425. Carnariu Mihai Mădălin – Pj Baia Mare
 426. Marin Andrei Marius – PJ Medgidia
 427. Dâscă Adrian Nicolae – Pt Iași
 428. Mocanu Simona Elena – PJ Brașov
 429. Dănilă Cristina – Pj sector 1
 430. George Daniel Dancă – DNA
 431. Codrin Gavra – DNA
 432. George Daniel Cojocaru – DNA
 433. Ionuț Petrescu – DNA
 434. Burcea Mihaela – DIICOT Călărași
 435. Albu Constanța – DIICOT Călărași
 436. Claudia Vinesar – DNA
 437. Strambei Marius Cătălin – DNA
 438. Diana Stancele – DNA
 439. Gheorghe Anghel Raluca – DNA
 440. Roman Nelu – PJ Baia Mare
 441. Dima Matei – PJ Gherla
 442. Camelia Doroiman – Jud. Constanța
 443. Cristina Frîncu – PJ sector 2
 444. Anca Loredana Gheorghiu – PJ Brașov
 445. Tatar Emanuela Anca – PJ Mureș
 446. Lungu Ramona – PT Arad
 447. Gheorghe Ivan – DNA
 448. Mihai Valentin – DIICOT
 449. Pricop Razvan Ionut – Trib Constanta
 450. Ungureanu Alina Nicoleta – jud Baia de Aramă
 451. Marian Bogza – jud. Marghita
 452. Teodoru Raluca – PSj sector 4
 453. Cătălin Moraru – PJ Brașov
 454. Cristiana Camelia Carpinean – Jud. Cluj Napoca
 455. Furdui Andrei Ilie – jud. Câmpeni
 456. Diana Mădălina Bacoiu – Jud. Bacău
 457. Mădălina Voiculescu – PT București
 458. Ramona Poenaru – Jud. Brad
 459. Malea Mădălina – JUD. Pitești
 460. Bic iustin – PCA Alba Iulia
 461. Corda Liviu – Tiberiu – Pt Sălaj
 462. Fit Cosmin Marius – PJ Toplița
 463. Ilie Florin – Jud. Cornetu
 464. Diana Toma -Jud Ploiesti
 465. Stana Florentina – trib. Olt
 466. Cîrciumaru Oprică Florin – Pjsector 2
 467. Iulia Emilia Apostol – Trib Neamț
 468. Vîntu Ana Maria – Jud. Bistrita
 469. Ioana Maftei – Jud Brasov
 470. Sălăjan Mădălina – Jud. Marghita
 471. Corduneanu Anamaria – trib Botosani
 472. Voroneanu Denisia – PJ Botosani
 473. Florin Niță – Jud. Buftea
 474. Radu Adrian – PT Brasov
 475. Alexandru Nicoleta ghica – Jud sector 1
 476. Rus Mihai Cătălin – Jud Târgu Mures
 477. Pavel Maria – Trib Maramures
 478. Rad Iuliana – Jud Targu Mures
 479. Radu Necula – Trib Bucuresti
 480. Dordeas Alina Maria – Jud Blaj
 481. Lotee Biculescu – Jud Craiova
 482. Nagy Csilla Noemi – trib Specializat Mureș
 483. Todoran Adrian Petre – DIICOT
 484. Andrei Constantin Cristi – Pj Buftea
 485. Alexandra Bianca Prunea – Jud. Gherla
 486. Bîrță Tatiana – Jud. Craiova
 487. Olteanu Alexandru – Jud. Segarcea
 488. Florin Cășuneanu – PMTM Iași
 489. Camelia Bogdan, Curtea de Apel București
 490. Ispas Angela Bianca, PJ Săliște
 491. Monica Turcu, Tribunalul Constanța
 492. Voicu Pușcașu, Tribunalul Hunedoara
 493. Puiulescu Cosmin, PJ Topoloveni
 494. Dragoș Păduraru, DNA
 495. Corina Voicu, Curtea de Apel Pitești
 496. Mihaela Vasilescu, Curtea de Apel Târgu Mureș
 497. Dana Belciug, PT Constanța
 498. Maria Filip, Judecătoria Turda
 499. Ovidiu-Ștefan Scărlătescu, TM Timișoara
 500. Florea Alexandru, DIICOT Alba Iulia
 501. Felicia Vlad, DNA Brașov
 502. Raul Alexandru Nestor, Curtea de Apel Ploiești
 503. Olteanu Sebastian, Curtea de Apel Ploiești
 504. Trache Nicolae, Tribunalul Prahova
 505. Lavinia Cârciumaru, Tribunalul București
 506. Aparaschivei Adrian, Curtea de Apel Suceava
 507. Florina Pușcașu, Tribunalul Hunedoara
 508. Hanu Magdalena, Tribunalul Galați
 509. Adina Monica Burdan, Curtea de Apel Timișoara
 510. Ioana Elena Cîmpean, PJS2
 511. Iancu Traian Laurențiu, PJ Constanța
 512. Florentina Sandu, Judecătoria Oradea
 513. Maria Timoaşcă, Tribunalul Constanța
 514. Aldea Adrian, PT Brașov
 515. Elena Popescu, Curtea de Apel Pitești
 516. Mihaela Neacşa, Tribunalul Argeș
 517. Ulianov Angelica, Tribunalul Bihor
 518. Sabina Simona Cotoară, Judecătoria Aiud
 519. Blaga Cristina, Judecătoria Timișoara
 520. Alexandra Mănescu, Tribunalul București
 521. Arina Corsei-Vultureanu, Judecătoria Sector 3
 522. Secota Iuliana, Tribunalul București
 523. Barea Brezae Alexandra, Tribunalul București
 524. Blidaru Mateescu Elena, Tribunalul București
 525. Dobrea Maria Mădălina, Judecătoria Tecuci
 526. Cătălin Mormoe, Judecătoria Piatra Neamț
 527. Claudia Bodean, Curtea de Apel Constanța
 528. Ana Maria Aparaschivei, DNA Suceava
 529. Creola Neagu, DIICOT, pensionară
 530. Gheţu Gabriela, Tribunalul Olt
 531. Cristian Tomoiu, PT Hunedoara
 532. Mihaela Neacșa, Tribunalul Argeș
 533. Dicu Viorica Mirela, Tribunalul Olt
 534. Mihaela Roibu, Tribunalul Timiș
 535. Radu Vlad-Alexandru, Tribunalul Ilfov
 536. Burcea Andreea-Laura, Tribunalul Ilfov
 537. Roman Mihai-Radu, Tribunalul Ilfov
 538. Sînziana Maxim, magistrat-asistent ICCJ
 539. Popa Marius, PJ Giurgiu
 540. Puiu Alexandru, PJS3
 541. Dobre Dumitru, PJS3
 542. Loor Vlad Alexandru, Judecătoria Cluj-Napoca
 543. Monica Trache, Tribunalul Prahova
 544. Georgiu Ioan, Judecătoria Gherla
 545. Alexandrina Cucu, Judecătoria S6
 546. Bălan Manuel, Judecătoria Timișoara
 547. Iustina Jora Boerosu, PJS2
 548. Robu Viviana Oana, Judecătoria Bălcești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.